Ofte stilte spørsmål

Hva bør jeg ta hensyn til under timene?

Yoga skal aldri gjøre vondt. Det kan være utfordrende, men ikke smertefullt. Har du skader, er operert eller lignende, ta kontakt med meg på forhånd. Ta gjerne også kontakt med din lege om du er i tvil.

 

Hvordan betaler jeg?

For å være med på yogatimer må du booke og betale via betalingssystemet Momoyoga. Her kan du se hvilke timer du kan delta på hver uke, hvor mange ledige plasser det er på timen og booke deg inn.

 

For å kunne gjøre det må du ha registrert deg på forhånd. Gå inn her og fyll inn fornavn, etternavn og e-postadressen du ønsker å bruke.

Det er flere fordeler med det nye systemet. For det første trenger du ikke å bruke tid i forbindelse med timen til betaling. Du ordner alt på forhånd, og kan bare gli rett inn på matten din ved ankomst.

Bookingsystemet er også super for smittesporing. Jeg vet til enhver tid hvem som har deltatt og får også lagt inn maks antall deltakere.

Når du har registrert deg får en velkomst e-post som viser deg veien videre.

Å registrere seg forplikter deg ikke til å kjøpe noe, men gir deg muligheten til å handle og booke deg inn på kort tid om yogabehovet plutselig skulle oppstå.

Hva skal jeg ha på meg og hvordan er det med mat og drikke under og i forkant av timene?

Ha på deg behagelige klær. Ikke noe som strammer over mage og bryst, og gjerne bukser som ikke er for vide. Glidelåser på bukser og genser kan fort bli ubehagelig. Vi bruker verken sokker eller sko under timen. På turarrangementene må du beregne klær etter vær. Det samme gjelder på pop-up timer.

 

Av komforhensyn anbefaler jeg at du ikke spiser nærmere 1-3 timer før vi møtes.

Kan man møte opp direkte til timene?

Nei, dessverre så kan du ikke det. Du må registrere og booke deg inn på forhånd via www.momoyoga.com/yogasammen

Jeg er gravid, kan jeg komme på dine yogatimer?

Ja, det kan du, men du må ta noen forhåndsregler. Ta kontakt, så tar vi en prat om det på forhånd.

Jeg har endel fysiske plager. Kan jeg praktisere yoga da?

I aller høyeste grad! Men det er ikke sikkert at du kan praktisere alle former for yoga. Ta kontakt, så finner vi ut hva som passer best for deg.

Trenger jeg å ta med meg noe utstyr?

Ja. På grunn av  Covid19, må vi ta noen ekstra forhåndsregler. Ta med egen yogamatte, og det du måtte ønske av pledd, blokker og lignende. 

daiga-ellaby-354478-unsplash.jpg

Yoga Sammen

Røros, Norway

© by Hanne Bryde.