Ha på deg behagelige klær. Ikke noe som strammer over mage og bryst, og gjerne bukser som ikke er for vide. Glidelåser på bukser og genser kan fort bli ubehagelig. Vi bruker verken sokker eller sko under timen. På turarrangementene må du beregne klær etter vær. Det samme gjelder på pop-up timer.

 

Av komforhensyn anbefaler jeg at du ikke spiser nærmere 1-3 timer før vi møtes.

Yin Yoga er en rolig og meditativ yogaform utviklet etter den opprinnelig Taoistiske ideen om Yin og Yang som to motsetninger som sammen skaper harmoni.

De fleste av oss har mye Yang i livet vårt: aktivitet, tempo, arbeid, kraft. Yin Yoga balansere ut dette: hvile, stabilitet, passivitet, forankring. I denne timen gjør vi rolige, fysiske yogaøvelser sittende eller liggende på matten.

Stillingene holder vi lenge, så de får en effekt på et dypere plan. Vi løser opp og skaper sirkulasjon skjelett, muskulatur, bindevev, ledd og ligamenter, og skaper rom for ro og refleksjon. Gjennom Yin Yoga skaper vi balanse i kroppen vår, og kanskje også i livet. Alle kan ha glede av Yin Yoga, også de som ellers praktiserer sterkere, mer dynamisk yoga.